VIDEO: Skater z novim singlom “Ta tamala”

Skupina Skater je v sodelovanju s Saško Lendero in Mihaelom Hercogom posnela nov singl “Ta tamala“. Objavljamo eksluzivni intervju s pevcem Samcy Jayem o tem kako je potekalo snemanje spota in od kod ideja za novo pesem.1. Posneli ste nov videospot in komad z imenom “Ta tamala”. Kako sta se s Saško tega lotila? Kdaj je nastal komad in kako?

Z avtorji Saško Lendero in Mihaelom Hercogom smo se dogovarjali že od pesmi “Tralala”, da mi napišeta en hit. Decembra smo se začeli dogovarjat in evo ga.. tu je. Posneli smo ga pri Pajku v studiu.

2. Kakšno sporočilo nosi pesem?

Sporočilo? Hmm… Ta tamala bi s tabo se le igrala… Kaj pa je Saška Lendero mislila s tem pa ne bi vedel. Ampak znani smo po dvoumnih hudomušnih besedilih, igrali smo na to foro, da se besedne zveze ponavljajo in nekako nam je uspelo.

3. Glede na to, da te doma vedno čaka tvoja mala s sinkom, kako je ona sprejela komad? Je bila kaj ljubosumna?

Karmen ni ljubosumna na nič, saj je vedno zraven od nastanka demota, končne podobe pesmi in videospota. Kot nekakšen tretji član skupine v ozadju.

4. Kako dolgo je nastajal videospot, kje ste ga snemali? 

Spot smo snemali en dan, na eni lepi kmetiji od ansambla Murni. Vrnili smo se 10 let nazaj, ko so v naših videospotih prevladovali traktorji. In tako smo BMW-je ponovno zamenjali s traktorji. Samcy se predstavi v vlogi kmeta, kida štalo, vozi traktor, na kmetijo dobi eno dekl’co za pomoč, a na koncu se zbudi iz sanj v hlevu zraven svojega bika. Videospot je sicer nastajal v produkciji Golica TV. 

5. Kakšna so pričakovanja po izdaji novega singla?

Pričakujeva veliko. Sicer pričakuješ od vsakega singla veliko, ampak tokrat smo malo zamenjali harmoniko z buzukiji, še vedno pa ostajamo v prepoznavnem Skater ritmu in to je to.

 

Oddaj komentar