Mariborčani osredotočeni na jutrišnjo tekmo

Kot so zapisali na spletni strani NK Maribor, je na dnevnem redu zdaj Krško, ki bo jutri ob 20:20 v Ljudskem vrtu. Pred jutrišnjo tekmo proti NK Krško, so vijoličasti danes dopoldan vijoličasti že opravili trening v Ljudskem vrtu.

“Čeprav bo težko odmisliti play-off Lige prvakov, se vmes nadaljuje domače ligaško tekmovanje. Med dvema tekmama z izraelskimi prvaki bomo namenili ekipi spodbudo v Ljudskem vrtu,” so zapisali na spletni strani NK Maribor.

K temu dodajajo, da bo treba “oskrbeti rane”. “”Možno je bilo vzeti tudi kaj več. Škoda, da naše vodstvo ni trajalo dlje, a je Nwakaeme res neverjetno zadel. Toda pomembno je, da smo se pofajtali, dobro nam je uspevalo,” pravi Damjan Bohar. K temu pa dodal, da je bilo proti Hapoelu težko igrati. “Treba si je dobro ogledati tudi tisto njihovo enajstmetrovko, ki je pokvarila vtis. Kljub vsemu pa je prva ocena, da je vse odprto. Treba bo doma zabiti in to nam lahko uspe. Vemo, da bomo potrebovali vrhunsko predstavo, vendar bi z nekaj sreče in s pomočjo naših navijačev lahko obrnili rezultat,” je še zapisal Bohar na spletni strani NK Maribor.

 

Oddaj komentar