Takšno vreme nas čaka

Danes sredi dneva, popoldne in zvečer bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Tudi jutri bo vreme nestanovitno, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Napoved za slovenijo: Danes bo pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne plohe in posamezne nevihte, ki bodo pogostejše sredi dneva in popoldne. Te se bodo marsikje nadaljevale v večer in v noč na ponedeljek. Pihal bo šibak severovzhodnik, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 20 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo še krajevne padavine. Pihal bo šibak severovzhodnik, na Primorskem šibka burja. Jutranje temperature bodo od 5 do 12, najvišje dnevne od 14 do 21 stopinj Celzija.

Obeti: V torek in sredo kaže na več sončnega vremena, verjetnost popoldanskih ploh bo nekoliko manjša.

Vremenska slika: Nad severnim Sredozemljem je nastalo plitvo ciklonsko območje. Od jugovzhoda doteka k nam postopno bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Pretežno oblačno bo. Ob Jadranu bo povečini suho, drugod bodo predvsem sredi dneva, popoldne in zvečer nastajale krajevne plohe in posamezne nevihte.

Biovreme: Danes in v ponedeljek bo vpliv vremena na počutje zmerno obremenilen, občutljivi ljudje bodo imeli manjše vremensko pogojene težave.

Oddaj komentar