Znano, kdo bo zamenjava za znano pediatrinjo, ki odhaja v Ljubljano

FOTO: pexels/slika je simbolična

Poročali smo že, da mariborski zdravstveni dom zapušča priljubljena pediatrinja Tina Božičnik, ki po novem deluje v Ljubljani.

Božičnikova je svoje delo v ZD Maribor že zaključila, in sicer z dnem 23. marca letos. V kratkem, predvidoma konec maja bo njeno ambulanto prevzela druga pediatrinja, ki prihaja v mariborski zdravstveni zavod – Martina Harl, dr.med.,spec.pediater.

Do prihoda nove pediatrinje delo poteka nemoteno

Do njenega prihoda dosedanja ambulanta, kakor tudi posvetovalnica, poteka normalno, nadomeščanje pediatrinje pa je urejeno po ustaljenem urniku. Tudi vse kontaktne številke in elektronska pošta ostaja nespremenjena, sporočajo iz Zdravstvenega doma Adolfa Drolca Maribor.

Na voljo so na mailu in telefonu za vsa vprašanja

Poudarjajo še, da so vse informacije o delu ambulante objavljene na spletni strani Zdravstvenega doma, Dispanzer za otroke, lahko pa jih kontaktirate tudi na otr.disp.vosnjakova@zd-mb.si ali telefon 02 22 86 314.

Kot še pojasnijo bodo vsi pacienti s strani ZZZS prejeli obvestilo o odhodu dr. Božičnikove in posledično o prekinitvi izbire zanjo, kar je redni protokol ob odhodu zdravnika iz zavoda. A vendar to ne pomeni, da otrok ostane brez pediatra. Še naprej bo z obstoječimi zdravniki pediatri poskrbljeno za nemoteno zdravstveno oskrbo otroka, dokler se ne uredi prepis k pediatrinji, ki bo prevzela ambulanto dr. Božičnikove ali morda h kateremu drugemu pediatru v njihovem zavodu.

Oddaj komentar