Zmago Jelinčič Plemeniti opozarja na kratenje ustavnih pravic

Zmago Jelinčič Plemeniti. Vir: Facebook

Med tem ko se Zmago Jelinčič Plemeniti vse pogosteje omenja kot kandidat za predsednika države, je danes medije, novinarje in zainteresirano javnost obvestil o kratenju ustavnih pravic. “Izražamo protest proti kratenju ustavno zagotovljenih pravic do izražanja lastnega mnenje, ki jih izvaja trenutna slovenska vladajoča klika“.

Med tem, ko še vedno ni točno jasno ali bo ali ne bo vložil kandidature za predsednika republike, četudi je potrdil to namero, je Jelinčič Pl. medijem posredoval naslednje sporočilo: “Oblast, saj kdo drug si tega ne more privoščiti, je s fb strani izbrisala vse posnetke, na katerih sva Zmago Jelinčič Plemeniti in Maja Hausmann opozarjala na nevzdržno stanje v naši državi, ki ji je prav malo mar za naše državljane. Opozarjala sva na svinjarije ki se dogajajo z našimi državljani, kaj vse si privošči naša oblast, kako je naša oblast zapravila slovensko ozemlje, kako so nesposobneži na oblasti prodali slovenske interese na arbitražnem tribunalu in podobno.
Opozarjala sva na stiske malih ljudi, ki jih nihče od oblastnikov nima za mar, saj so jim ljubi zgolj migranti in razne marginalne grupacije.
Opozarjanje na svinjarije v naši državi je, kakor kaže že nevarno, saj sva oba izvajalca javljanj s terena že doživela grožnje s fizično eliminacijo.
Brisanje in uničevanje objav dejanskega stanja kaže na grozljivi položaj in stanje človekovih pravic v državi, o čemer bo Slovenska nacionalna stranka obvestila tudi ustrezne evropske ustanove.
” Vprašanje ali je izginotje posnetkov glede na tematiko in čas prihajajočih volitev res naključno.

Oddaj komentar