VIDEO: Zlatko Zahovič OSTAJA športni direktor NK Maribora

Zlatko Zahović. Foto: Drago Wenig

Na današnji novinarski konferenci NK Maribora so predstavniki vodstva javnosti dali jasno in predvsem enotno sporočilo: stopili smo skupaj in nadaljujemo novim zmagam naproti. Tako so zaključili zgodbo o napovedanem odhodu Zlatka Zahoviča, ki neizpodbitno ostaja vijol’čni športni direktor.

V NK Maribor vse ostaja isto. “Z Zlatkom sva kar nekaj časa sedela in se pogovorila,” je dejal Drago Cotar, predsednik NK Maribora, a vsebine teh pogovorov ni razkrival. “Mene so v nogometu naučili, da kaj se zgodi v slačilnici, ostane v slačilnici.” Je pa dodal, da ni niti razočaran nit jezen, kljub burnim preteklim dnem. Če ne bi zgladili odnosov, ne bi skupaj sedeli na novinarski konferenci.Nimam posebnih zamer. Kar sem misli sem Zlatku tudi povedal, on pa meni,” je dodal Cotar.

Starih ran niso želeli ponovno odpirati. Zahovič je v tej luči na novinarski konferenci zatrdil, da so v klubu zelo zadovoljni in, da največja nogometna institucija v Sloveniji nadaljuje svoje poslanstvo. Predstavniki vodstva so se zedinili, da jih je ta zgodba naučila razčiščevanja odnosov ter gradnje na novih temeljih. Podrobnosti preverite v videu celotne novinarske konference.

Novinarska: NK Maribor o svoji prihodnosti

Novinarska: NK Maribor o svoji prihodnosti

Gepostet von BK TV am Montag, 18. Juni 2018

Oddaj komentar