VIDEO: Napet boj na razprodanem derbiju

Foto: Drago Wernig

Na tribunah Ljudskega vrta bo jutri okoli 12.000 navijačev spremljalo spomladansko premiero prvenstva – derbi med NK Mariborom in NK Olimpijo. Vijoličasti so pripravljeni. Jasno je, da “grejo na zmago”.

Trener NK Maribora Darko Milanič danes na novinarski konferenci prve enajsterice še ni razkril, je pa povedal, da je vseh 18 igralcev, ne samo 11, pripravljenih na vsako njegovo odločitev. Po podrobnih analizah nasprotnika in tudi po tem, ko so pri Olimpiji prenovili ekipo, vijoličasti vedo kaj jih čaka.

Nasveti za navijače
Derbi se prične ob 20.15, ampak v klubu pozivajo obiskovalce, naj pravočasno pridejo v Ljudski vrt. Vstop v maskah je prepovedan. Ker velja personalizacija, bo verjetno pregled in vstop v Ljudski vrt trajal nekoliko dne, zato bodo vrata odprli ob 18.45. “Ob tem velja poudariti, da bomo jutri kronali našega vijol’čnega bojevnika, za kar se tudi splača biti nekoliko prej na tribunah,” je dodal Stipe Jerić. Na južni ploščadi pa pripravljajo druženje vseh generacij. V okolici Ljudskega vrta bodo že jutri dopoldne zaprta parkirišča, ob 16h pa bodo zaprli tudi ceste.

Oddaj komentar