V trgovini bila brez maske, na koncu naj bi dobila dve kazni in ovadbo

Postopek v trgovini. Vir: Facebook, Ana Cvikl

Na družbenem omreju Facebook odmeva zgodba uporabnice, ki piše, da je zjutraj bila v trgovini brez maske, nakar jo je ustavil varnostnik, ki nja bi jo pridržal proti njeni volji do prihoda policistov. Na koncu sta se varnostnik in ženska srečala še na urgenci.

V trgovini naj bi jo varnostnik ustavil, ker ni imela maske

“Varnostnika ob vhodu ni bilo ali pa me ni videl, ko sem vstopila v trgovino. Na blagajni pristopi do mene, me vprasa, zakaj nimam maske in kar hitro pove, da bo poklical policijo. Hitro, kot mali otrok, ki zeli zatozit prijatelja, vzame telefon in jih poklice. Angele v modrem,” je zapisala uporabnica Facebooka.

Stisnil naj bi jo v kot in naj bi jo zadržal do prihoda policistov

“Placam, kar sem imela namen kupit in takrat mi varnostnik zapre pot in me ne spusti od blagajne. S prekrizanimi rokami hodi proti meni, me stisne v kot in obrazlozi, da mi je ODVZEL prostost in me bo ZADRZAL do prihoda policistov. Zakaj? Ker nisem nosila maske. Zelim se prerinit mimo njega, nakar se zacne KALVARIJA,” je nadaljevala z besedami: “Varnostnik me zagrabi in me ne spusti iz prijema. Derem se na njega, naj me spusti, obrazlozim, da sem EPILEPTIK, da se slabo pocutim, sesedem se na tla, prosim ga, naj me spusti ven na zrak, saj sem se slabo pocutila. Hodim proti izhodu in kaj naredi varnostnik??? ZAGRABI me za vrat in ZABIJE z glavo v vrata.”

Pravi, da naj bi jo premetaval po trgovini

Podrobno je zapisala, kaj naj bi se dogajalo v trgovini, v kateri ji po njenih besedah naj ne bi nihče pomagal: “V Sparu na Ljubljanski cesti v Celju nakupujem skoraj vsak dan. Z vsako prodajalko spregovorim lepo besedo, delim optimizem, veselje, pustim napitnine…. skratka, trudim se biti dober potrosnik 😁. In v primeru, kot je bil danasnji, upas, da se kdo postavi zate. Pa se ni. Prodajalke, ki so vedno tako rade klepetale z mano, so se danes zbrale v krogu in gledale, kako me varnostnik premetava v Sparu. Ena prodajalka je celo rekla, da sem histericna baba.”

Dva plačilna naloga in kazenska ovadba

V trgovino naj bi prispeli še policisti, ki naj bi ji izdali več plačilnih nalogov:
“1) Ker nisem imela ob sebi osebne izkaznice, mi bodo izdali zato placilni nalog: KAZEN ST.1
2) Ker nisem nosila maske, mi bodo spet izdali placilni nalog: KAZEN ST.2
3) Ker sem napadla uradno osebo, pa sledi KAZENSKA OVADBA!

Sledilo naj bi še srečanje z varnostnikom na urgenci

Odšla naj bi na urgenco, kjer naj bi srečala varnostnika iz trgovine. “Baje sem ga tako poskodovala, da boscek sepa 😢. Vsi zdravniki so najprej slisali njegovo zgodbo(ce ima dobro domisljijo, se lahko predstavi kot narodni heroj, ki je 52 kilogramski zenski z vso njegovo silo preprecil, da bi hodila po trgovini brez maske)👍💪. Bravo, varnostnik iz Spara, bravo 👏 . Perspektivna prihodnost, nimas kaj!”

Oddaj komentar