V Europark prihaja Božiček v spremstvu jelenčkov

FOTO: Bojan Mihalič

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije se pripravljajo na obisk prav posebnega gosta.

Jutri, tj. v torek, 21. decembra, popoldne, bo Europark Maribor s svojim obiskom počastil Božiček v spremstvu jelenčkov Hudka in Rudolfa. Dobri mož s severa se bo sprehodil po nakupovalnih ulicah ter med obiskovalce delil sladka presenečenja, jelenčka pa bosta medtem uganjala nepozabne cirkuške vragolije. Božiček bo pozorno prisluhnil željam obiskovalcev, srečanje z njim pa bodo lahko ovekovečili s fotografijo in ga tako ohranili v lepem spominu.

Sprehod Božička in jelenčkov skozi Europark Maribor

V Europarku Maribor je praznično vzdušje te dni resnično čarobno. Nakupovalne ulice žarijo v lični praznični dekoraciji, pročelje osvetljujejo tisoči lučk, v pritličju pa se lahko obiskovalci sprehodijo skozi edinstveno jelko s prehodom.

Jutri, 21. decembra, v popoldanskih urah, bo za posebno doživetje poskrbel Božiček, ki se bo skupaj z jelenčkoma Hudkom in Rudolfom sprehodil po nakupovalnem središču in prisotnim delil drobne pozornosti.

Z dobrim možem se boste lahko tudi fotografirali in tako ohranili spomin na to pravljično adventno doživetje. Pocukajte ga za rokav in mu zaupajte svoje najbolj skrite želje!

 

Oddaj komentar