V eni izmed gostiln v Mariboru prišlo do spora, gost poškodoval samega sebe

Vir: Pixabay.com

12. 9. 2023, okrog 19.50 so bili policisti PU Maribor, kot smo že poročali, obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, do katere je prišlo v gostinskem lokalu, kjer je moški žalil zaposleno in jo tudi udaril. Moški je ob prihodu policistov še naprej nadaljeval s kršitvijo, odrejeno mu je bilo pridržanje in zaradi različnih kršitev izdan plačilni nalog.

Zasegli so mu prepovedano drogo

Dan kasneje pa so bili ponovno napoteni na glavno avtobusno postajo, saj je prišlo do spora med dvema gostoma. Kot so nam povedali za lokalec.si je eden od gostov poškodoval samega sebe: “Oseba je ob prihodu policistov pričela bežati, pri čemer je bila kasneje izsledena v bližini. Moškemu je bila zasežena manjša količina rastlinskih delcev rjavo-zelene barve, za katero policisti sumijo, da gre za prepovedano drogo.”

Glede na to, da se je kot kaže problematika kršitev javnega reda in miru poslabšala, nas je zanimalo, če imajo v planu poostriti nadzor na tem območju? “Policisti v smislu preventivnega delovanja na območju mestnega središča opravljajo redno opazovalno službo, na primer peš, z vozili, kolesi in podobno, predvsem v luči preventivnega delovanja in zagotavljanja največje stopnje varnosti vsem prebivalcem kot tudi velikemu številu dnevnih obiskovalcev mesta. Policisti preprečujejo tako premoženjska kazniva dejanja, kot ostale kršitve javnega reda. S takšnim delom pa bomo nadaljevali tudi v bodoče,” so nam dejali na PU Maribor.

Oddaj komentar