Tim Gajser se je odpovedal nagradi AMZS, ta jo bo v dogovoru s Timom podarila v dobrodelne namene

Avto-moto zveza Slovenije je danes pripravila novinarsko konferenco s Timom Gajserjem in njegov četrti naslov svetovnega prvaka v motokrosu na poseben način počastila v oddaji Vikend paket na TV Slovenija.

V prostorih Avto-moto zveze Slovenije na Dunajski v Ljubljani je štirikratni svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser danes odgovarjal na vprašanja novinarjev. Spletno novinarsko konferenco je nacionalna športna zveza za motošport in karting v sodelovanju s STAklubom Slovenske tiskovne agencije prenašala v živo in jo je bilo mogoče spremljati tudi na Facebook profilu AMZS.

Donacija za dečka s cerebralno paralizo 

Po novinarski konferenci je bil Tim gost v nedeljski oddaji Vikend paket na 1. programu TV Slovenija, kjer se mu je za veličastno sezono na poseben način zahvalila tudi Avto-moto zveza Slovenije.

Tim Gajser se je nagradi Avto-moto zveze Slovenije v višini 4444,44 € (štirice predstavljajo štiri naslove svetovnega prvaka) odpovedal z željo, da Avto-moto zveze Slovenije ta znesek podari dečku s cerebralno paralizo Luki Brajlihu, ki mu je sicer Tim že večkrat pomagal. Sredstva bodo namenjena njegovim terapijam.

Oddaj komentar