Študenti pozor! Obeta se delo v ZDA

Prihodnji četrtek 19. januarja 2017, bo ob 17. uri na ŠTUK-u potekala predstavitev programa “We want you to work in the USA.” Predstavitev pripravlja Mestna občina Maribor skupaj z agencijo STA potovanja in ŠOUM. 

Te zanima kako tvojim vrstnikom uspe preživeti poletje v ZDA in se podati na ”road trip” po zahodni obali, brez da izpraznijo tvoj varčevalni račun?

Fotografija je simbolična
Fotografija je simbolična

Prijave za delo v ZDA so odprte. Zato lahko vsi študentje, ki vas zanima delo v ZDA, obiščete predstavitev, kjer vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vas pripravili na neprecenljivo izkušnjo vašega življenja.

Predstavitev programa bo potekala v Mariboru in sicer v četrtek 19. januarja 2017 ob 17. uri, na ŠTUK-u, Gosposvetska cesta 83.

Zakaj študentsko delo v ZDA?

Če se odločite za drzno potezo in se odpravite na pustolovščino v ZDA, boste zagotovo spoznali prijatelje s celega sveta, dodali boste lahko novo točko v svoj življenjepis, poskrbeli, da bo vaša angleščina res popolna, ob vsem tem pa bo zaslužek zagotovo dober.

Seveda vam ob vsem tem ponujajo tudi nekatere druge izkušnje, kot so obisk Hollywooda, let s helikopterjem nad Grand Canyonom, doživetje New Yorka z vrha Empire State Buildinga in še.  Program je sicer namenjen študentom do 29. leta. 

Oddaj komentar