To soboto vas na šestih avtocestnih postajališčih Agencija za varnost prometa oskrbi z vodo

Promotorji prometne varnosti bodo jutri, v soboto, 24. julija 2021, med 10. in 18. uro na šestih lokacijah avtocestnih počivališč razdeljevali vodo in preventivna gradiva za večjo varnost na naših cestah.

Pred nami je lep konec tedna, vreme bo sončno in vroče

V času izvrstnih razmer za uživanje v poletju Agencija za varnost prometa voznike poziva, naj se na pot skrbno pripravijo, tudi s seznanitvijo o morebitnih cestnih zaporah.

Na cestah upoštevajte, da je tudi v idealnih voznih pogojih potrebna pazljivost. Pripravite vse potrebne dokumente, spremljajte epidemiološke razmere, odložite mobilni telefon, vozite na ustrezni varnostni razdalji in s prilagojeno hitrostjo. Vedno in brez izgovorov poskrbite za dosledno uporabo zadrževalnih sistemov pri otrocih in dosledno pripetost vseh potnikov na vsaki, tudi najkrajši poti.

V parkiranem in zaprtem vozilu nikdar ne puščajte nikogar! Zelo hitro namreč lahko pride do vročinskega udara, za kar so še posebej dovzetni otroci.

To so lokacije, kjer bo Agencija za varnost prometa razdeljevala vodo
Že jutri, v soboto, 24. julija, se med 10. in 18. uro lahko na teh šestih lokacijah oskrbite z vodo in preventivnimi nasveti za Varen prevoz tovora in Nasveti za vožnjo poleti:
·        Torovo, smer Ljubljana
·        Barje, smer Dolenjska; Barje, smer Primorska
·        Lukovica, smer Štajerska; Lukovica, smer Ljubljana
·        Podsmreka, smer Ljubljana

Oddaj komentar