Snaga začenja z razdelitvijo rumenih vreč

FOTO: Snaga

“V začetku septembra bomo pričeli svojim uporabnikom v občinah, kjer izvajamo gospodarsko javno službo ravnanja s komunalnimi odpadki razdeljevati rumene vreče za zbiranje mešane odpadne embalaže v letu 2024,” so sporočili iz Snage.

Vreče so volumna 120 l. Delitev vreč bo po posameznih občinah potekala v različnih terminskih obdobjih, v času od septembra do decembra 2023. Do konca leta 2023 bodo rumene vreče tako prejela vsa gospodinjstva, vključena v redni odvoz komunalnih odpadkov pri Javnem podjetju Snaga iz Skupine JHMB.

Vreče boste uporabniki prejeli na svoj naslov, na utečen način, pri čemer se bomo potrudili, da bodo predane na najustreznejše mesto, varno pred morebitno odtujitvijo. Zavitku vreč bo priloženo tudi obvestilo s potrebnimi informacijami in navodili o tem, kaj sodi v rumeno vrečo in česa v njo ni dovoljeno odlagati.

“V primeru, da kljub našim prizadevanjem pri doslednosti delitve vreč le-teh do konca leta 2023 ne boste prejeli, saj možnost napak ni povsem izključena, se lahko obrnete na tel. št. 02 620 58 75, kjer smo na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro ali nam pišete na info@snaga-mb.si,” še zapišejo.

Oddaj komentar