Smrtna prometna nesreča: 80-letni voznik osebnega vozila podlegel na kraju

FOTO: Pixabay.com/Slika je simbolična

Policisti Policijske uprave Maribor, so v času od 6. ure, 12. 6. 2021, do 6. ure, 13. 6. 2021, na telefonsko številko policije 113 za klice v sili, sprejeli skupno 283 klicev, od tega 104 takšne, ki so zahtevali posredovanje najmanj ene policijske patrulje na kraju dogodka.

Ob svojem rednem delu so beležili naslednje iztopajoče dogodke: “Obravnavali smo 9 novih kaznivih dejanj, med katerimi prevladujejo tatvine, vlomi in poškodovanja tujih stvari. Na področju javnega reda in miru smo obravnavali 26 kršitev, od tega 17 na javnem kraju in 9 v zasebnih prostorih. Na področju prometne varnosti smo obravnavali 19 prometnih nesreč, pri katerih je 1 oseba umrla, 1 oseba pa je bila telesno poškodovana.”

Čelno trčil v betonski propust

O nesreči, ki se je končala tragično zapišejo: “12. 6. 2021 ob 19.50 se je na lokalni cesti izven naselja Podlože zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. 80-letni voznik je vozil osebni avtomobil in pri tem zapeljal izven vozišča na travnato brežino potoka, kjer je čelno trčil v betonski propust. Pri tem se je voznik tako hudo telesno poškodoval, da je umrl na kraju prometne nesreče.”

Oddaj komentar