Slaba novica iz tabora Maribora: Konec sezone za člana prve enajsterice

Slovenski nogometni reprezentant Nemanja Mitrović je najverjetneje že končal sezono. Kot so sporočili iz slovenskega prvoligaša Maribora, kjer igra 28-letni srednji branilec, si je na sobotni prvenstveni tekmi proti Domžalam težje poškodoval koleno.

“Črnoglede slutnje so se uresničile: Nemanja Mitrović je, žal, huje poškodovan. Čaka ga večmesečno okrevanje, sezona 2020/21 je zanj zelo verjetno končana,” so zapisali na spletni strani Maribora.

Poškodoval se je na zadnji tekmi

Mitrović se je poškodoval v 13. minuti v boju z Dariom Kolobarićem, a je nadaljeval igro, saj ni čutil bolečin. Med odmorom je zdravniška služba je opravila pregled in mu ob sumu na težjo poškodbo ni dovolila vrnitve na igrišče, so pojasnili pri Mariboru.

Teden začenjamo s slabo novico: za Nemanjo Mitrovića je sezona, 2020/21, žal, končana. Pregled potrdil, da gre za težjo…

Objavil/a NK Maribor dne Ponedeljek, 09. november 2020

“Natančnejši pregled je pokazal, da gre za težjo poškodbo kolena. Osemindvajsetletni branilec, ki je v tej sezoni zabil tri gole, začenja dolgotrajno okrevanje in ne bo mogel pomagati moštvu,” so še dodali pri slovenskem rekorderju po številu naslovov prvaka, ki po 11 krogih te sezone vodi na lestvici z enakim številom točk kot zasledovalca Mura in Koper.

Moral bi nastopiti tudi za reprezentanco 

Mitrović bi se te dni moral priključiti tudi izbrani vrsti, ki jo čakajo prijateljska tekma z Azerbajdžanom ter obračuna v ligi narodov s Kosovom in Grčijo, a je selektor Matjaž Kek tako ostal brez enega moža v osrčju obrambe.
VIR: Lokalec.si

Oddaj komentar