Ponovna popolna prepoved obiskov v Domu Danice Vogrinec

Vir: Google maps

Včeraj so iz Doma Danice Vogrinec v Mariboru obiskovalcem sporočili, da zaradi trenutne epidemiološke situacije v Sloveniji in Mariboru, predvsem pa zaradi skrbi za zdravje starostnikov, v vseh delovnih enotah doma po priporočilu NIJZ obiski niso več dovoljeni.

Prav tako niso več dovoljeni izhodi stanovalcev izven doma. Tudi s tem ukrepom sledijo navodilom NIJZ. “Za vse stanovalce bomo zaposleni doma prijazno in strokovno poskrbeli. Aktivnosti znotraj doma bodo potekale kot do sedaj. Dodatne informacije vam lahko posredujejo vodje timov zdravstvene nege in oskrbe v vseh delovnih enotah doma,” sporočajo iz doma starostnikov.

Prepoved obiskov bo trajala predvidoma do srede, 8. julija, nato bodo obiskovalce in stanovalce o novih ukrepih in navodilih epidemiološke službe ponovno obvestili. “Za vse stanovalce bomo zaposleni Doma prijazno in strokovno poskrbeli. Aktivnosti znotraj doma bodo potekale kot sedaj,” še dodajajo v Domu Danice Vogrinec. Za vse dodatne informacije so svojcem na voljo vodje timov zdravstvene nege in oskrbe v vseh delovnih enotah doma.

Oddaj komentar