Policijska postaja Maribor II ima novega komandirja

Novi komandir PP Maribor II Simon Belšak; FOTO: policija.si

Novi komandir Policijske postaje Maribor II je od 9. avgusta Simon Belšak, ki je do sedaj opravljal naloge samostojnega policijskega inšpektorja v Oddelku za splošne policijske naloge v Sektorju uniformirane policije Policijske uprave Maribor. Belšak je posle prevzel od Romana Drevenška, ki je po pooblastilu generalne direktorice postajo vodil po upokojitvi dosedanje komandirke PP Maribor II Tanje Žiberna Flakus. Ta je za svoje sluge pri vodenju prejeli tudi veliki ščit policije z bronasto zvezdo.

Novemu komandirju Simonu Belšaku je tekoče posle, v navzočnosti direktorja Policije uprave Maribor Aleksandra Thalerja, predal pomočnik komandirja PP Maribor II, George Simič.

Policijsko postajo Maribor II je do sedaj, po pooblastilu Generalne direktorice policije, vodil pomočnik komandirja PP Maribor II Roman Drevenšek.

Dosedanja komandirka prejela veliki ščit z bronasto zvezdo

Konec junija se je upokojila dolgoletna komandirka Policijske postaje Maribor II, Tanja Žiberna Flakus. 27. junija pa je ob osrednji slovesnosti ob dnevu policije zaradi svojih zaslug pri vodenju policijske postaje, prejela tudi veliki ščit policije z bronasto zvezdo. Kot komandirka je namreč z odločnim, odgovornim in strokovnim pristopom zelo izboljšala reševanje pomembnih varnostnih problemov na območju te policijske enote.

Tanja Žiberna Flakus prejela priznanje Veliki ščit policije z bronasto zvezdo; FOTO: policija.si

Oddaj komentar