Policija bo na jutrišnji nogometni tekmi med kluboma NK Maribor in NŠ Mura fotografirala in snemala

Ljudski vrt. Vir: arhiv Lokalec.si

Jutri, 22. maja 2021, bo ob 20. uri na stadionu Ljudski vrt v Mariboru odigrana prvenstvena nogometna tekma 36. kroga Prve lige Telekom Slovenija med kluboma NK Maribor in NŠ Mura. Vse obiskovalce prireditve mariborska policija obvešča, da bo Policija zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabljena na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu.

Preverjanje pogojev za vstop na stadion

Mariborski policisti obenem vse obiskovalce prireditve obveščajo, da bo organizator tekme na vhodih na stadion preverjal izpolnjevanje pogojev za vstop, kot so navedeni v Odloku o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov. Dostop na stadion bo omogočil le tistim, ki bodo z dokazili izkazali, da so bolezen preboleli pred manj kot šestimi meseci, da so bili cepljeni ali pa z dokazilom negativnega testa.

Oddaj komentar