Pogovor o predoru pod Mariborom, vprašanja lahko zastavite tudi vi

Kot smo poročali pred dnevi je študija potrdila izvedljivost umestitve predora pod mestnim jedrom v Mariboru. Omenjena tematika zanima več Mariborčanov zato bomo gostili dva sogovornika, ki bosta odgovarjala na aktualna vprašanja o predoru. 

Projekt bosta na naši televiziji predstavila podžupan Samo Peter Medved in vodja študije Vojkan Jovičić iz IRGO Consulting doo.

Na Mestni občini Maribor se že dalj časa aktivno ukvarjajo s problematiko prometa v središču mesta. Zato je bila z njihove strani naročena študija izvedljivosti, ki je, ob upoštevanju določenih pogojev gradnje, potrdila možnost umestitve predora pod staro mestno jedro. Po omenjeni ideji, bi predor potekal pod Slovensko ulico od križišča Gosposvetske in Vrbanske ceste na zahodu do križišča Titove ceste s Partizansko cesto in Prešernovo ulico na vzhodu v skupni dolžini 980 metrov.

Postavite vprašanja tudi vi

Pogovor boste lahko v živo spremljali na naših kanalih na Facebooku, kjer lahko postavljate tudi vprašanja, najboljša bomo izbrali in jih bomo v pogovoru v živo zastavili sogovornikoma. Torej imate vprašanja glede umestitve predora pod Mariborom? Zdaj je priložnost da dobite strokoven odgovor.

Oddaj komentar