Nova KBM s priznanjem za strateško družbeno odgovornost

Neodvisni strokovnjaki Inštituta za razvoj družbene odgovornosti IRDO so družbeno odgovorne aktivnosti, ki jih izvajajo v Novi KBM, prepoznali in jih nagradili z nagrado HORUS za strateško odgovornost.

V drugi največji finančni instituciji v slovenskem prostoru si prizadevamo ustvarjati najboljše zglede in graditi na dolgoročnih učinkih. Zavedamo se, da prek njih spodbujamo trajnostno rast lokalnega okolja, ki je osrednje gibalo razvoja.

 Priznanje namenjeno vsem zaposlenim v Novi KBM

»Ponosen sem, da so naša prizadevanja s ciljem boljše družbe prepoznana. Nagrado za družbeno odgovornost HORUS v kategoriji strateška nagrada razumemo kot priznanje, ki je namenjeno vsem zaposlenim v Novi KBM, in kot motivacijo za v prihodnje. Z našimi družbeno odgovornimi aktivnostmi dokazujemo, da smo zanesljiv partner tudi v spremenjenih razmerah in na različne načine prispevamo k tlakovanju poti v varnejšo in stabilnejšo prihodnost celotne skupnosti,« je ob prejemu strateške nagrade za družbeno odgovornost HORUS povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof.

Posebna pozornost dobrodelnosti

V letošnjem letu so v banki posebno pozornost namenili dobrodelnosti, ki je postala pomemben del organizacijske kulture v Novi KBM. To so dokazali zaposleni banke, ki smo v okviru virtualne Olimpijade, tradicionalnih športnih in ekipnih iger, ki smo jo letos zaradi spremenjenih okoliščin preselili na splet, v izzivu dobrodelnosti opravili več kot 216 dobrodelnih aktivnosti in pomagali več kot 400 pomoči potrebnim posameznikom, humanitarnim društvom, organizacijam in ustanovam.

Ustvarili so eno največjih prostovoljnih in dobrodelnih iniciativ v Sloveniji in veseli jih, da se ta štafeta dobrodelnosti prenaša med vse več posameznikov, ki se zavedamo, da z majhnimi pozornostmi naredijo življenje drugim prijaznejše. Vse dobrodelne aktivnosti njihovih zaposlenih v okviru izziva dobrodelnosti predstavljamo na njihovi spletni strani Štafeta dobrodelnosti..

Oddaj komentar