Nov mestni koledar na VisitMaribor+ in dogodki ob Prešernovem dnevu

Zavod za turizem Maribor je vzpostavil komunikacijski kanal VisitMaribor+, “mariborsko obarvan” iskalnik, ki ga vsebinsko nadgrajuje nov mestni koledar.

Ta ponuja ažuren pregled dogajanja v štajerski prestolnici in je, skupaj z drugimi vsebinami na VisitMaribor+, namenjen predvsem vsakodnevni rabi posameznikov iz lokalnega okolja. Uporabnike vabijo, da spletni mestni koledar preizkusijo ob prihajajočem Prešernovem dnevu, ko se bodo v Mariboru zvrstili številni kulturni in drugi dogodki.

VisitMaribor+ je dostopen na povezavi home.visitmaribor.si in ga je moč z enim klikom nastaviti kot privzeto stran spletnega brskalnika ali dodati bližnjico na mobilne naprave. Portal združuje personaliziran iskalnik, mestni koledar in druge privlačne funkcije po meri uporabnika ter tako omogoča široko vključevanje vsebin kulturnih, turističnih, športnih in drugih ustanov oz. posameznikov.

Jure Struc, direktor Zavoda za turizem Maribor: Z “VisitMaribor+ smo vsebinsko nadgradili uspešen in zelo učinkovit turistični portal destinacije Maribor. Delno tudi spodbujeni z razmerami, ki jih je prinesla epidemija, smo pri tokratni nadgradnji imeli v mislih predvsem potrebe in interese nas samih, Mariborčanov, ki smo radi ves čas v stiku s svojim mestom – bodisi med iskanjem na spletu, sproščanjem ob najlepših vedutah našega mesta ali načrtovanjem, katerih dogodkov nikakor ne smemo zamuditi. Naš cilj je, da VisitMaribor+ razvijemo v orodje, s katerim se bodo Mariborčani povezali s svojim mestom in ga bodo imeli zmeraj na svoji dlani.”

Ob Prešernovem dnevu se bodo v Mariboru in okolici zvrstili številni dogodki – preverite jih v novem spletnem mestnem koledarju!
Dogodki Zavoda za turizem Maribor8. 2. 2022 ob 11. in 15. uriBrezplačni vodenji po Hiši Stare trte z virtualnim doživetjem zgodbe najstarejše trte sveta

8. 2. 2022 ob 11. uriBrezplačno vodenje “Izbor pomembnih Mariborčanov pred drugo svetovno vojno”

8. 2. 2022 ob 12. uri36. Tradicionalni recital Prešernove poezije pred Hišo Stare trte (*v organizaciji Društva dramskih umetnikov Slovenije)

Oddaj komentar