Najemnik Doma na Osankarici z zahvalo in optimističnim sporočilom o odprtju

Ekipa Doma na Osankarici se je odločila, da priskoči na pomoč z zbiranjem prostovoljnih prispevkov njihovem šefu Alešu Patekarju, ki je v požaru Doma na Osankarici izgubil vso svoje imetje in prav tako svoj dom.

Aleš Patekar je na družbenem omrežju zapisal zahvalo za sodelovanje v dobrodelni akciji, potem ko so mu mnogi priskočili na pomoč, ko so ognjeni zublji uničili Dom na Osankarici.

“Iskrena hvala vsem podjetnikom, spoštovanim staršem, babicam, dedkom, tetam, stricem, prijateljem, hotelu RTC Jakec, združenje gostincev Pohorja, turistični kmetiji Ramšak, občini Slovenska Bistrica, obrtni zbornici Slovenije, Lovski zvezi Slovenije, prijateljem bencin adrenalin Pohorje. Vsem gasilskim društvom in posameznikom, ki so žrtvovali svoj čas, da rešijo moj dom ter družini Smogavec in njihovim sorodnikom,” je na Facebooku zapisal Patekar.

Ponovno bodo odprti ob vikendih

Dodal je še: “Iz srca se vam zahvaljujem za vse vaše donacije, tople besede, oblačila, hrano in vse ostale stvari, ki mi jih nudite v teh hudih časih. Sporočam vam, da bomo v najkrajšem možnem času pričeli ponovno obratovati ob vikendih med 10. in 17. uro. Vljudno vabljeni, da postanete del nove zgodbe Doma na Osankarici. Iz srca hvala lep pozdrav Aleš Patekar.”

ZAHVALA ZA SODELOVANJE V DOBRODELNI AKCIJI

Iskrena hvala vsem podjetnikom, spoštovanim staršem, babicam, dedkom, tetam,…

Objavil/a Aleš Patekar dne Petek, 23. april 2021

Oddaj komentar