Mariborski sejem bo kmalu popestril dogajanje v Mariboru

Grajski trg. FOTO: Visit Pohorje

Obiskovalci mariborskega sejma bodo spoznali domačo obrt in umetnost, izbirali med unikatnimi rokodelskimi izdelki in starinami ter okušali dobrote domače kulinarike.

Svoje izdelke bo med 29. junijem in 4. julijem 2021 razstavljalo 10 ponudnikov

Sejem bo odprt od 10.00 do 20.00 ure. V pestri ponudbi bodo med drugim na voljo izdelki iz lesa, modni nakit, naravna kozmetika, izdelki domače kulinarike, od mlečnih in krušnih izdelkov, sadnih sokov do ekoloških žit, čajev, začimb in več vrst olja. “Obiskovalci si
bodo lahko v živo ogledali tudi izdelavo preprog na statvah. Pripravili smo tudi sladki program in miselne igre za otroke,” so sporočili iz MO Maribor.

Dogajanje bodo še dodatno popestrili ulični glasbeniki, ki v okviru programa Pozor! Muzika na cesti! poskrbijo, da ulice še bolj zaživijo.

Sejem organizira Mestna občina Maribor v sodelovanju z javnim podjetjem Snaga, d. o. o., ki ima koncesijo za opravljanje tržnične dejavnosti, z namenom ohraniti mikro sejemsko
dejavnost v mestnem jedru in posledično popestriti dogajanje na mariborskih trgih. Mariborski sejem v času Festivala Lent tako prav gotovo ni zadnji v letošnjem letu.

Oddaj komentar