Lahko postanete Božiček psu v zavetišču

Prihaja čas, ko Božiček in škratje ponovno na polno zavihajo rokave in razveseljujejo naše kosmatince, so zapisali v zavetišču za živali Maribor.

“Gospod Božiček je iz zavetiškega naslova prejel kar nekaj pisem, saj trenutno pri nas biva 33 psov in preko 50 mačk, v vseh pismih pa je na prvem mestu ista želja – ljubeč, varen in odgovoren nov za vedno dom. Verjamemo, da božičkova ekipa na polno dela pri uresničitvi želja in da se bo vsem želja uresničila, enim prej enim kasneje,” so zapisali uvodoma.

V nadaljevanju pa: “Zdi pa se nam prav, da jim do uresničitve njihove največje želje, čas v zavetišču in praznike lepšamo mi. Seveda pa ne gre brez vaše pomoči. Na vas se tako obračamo, da izpolnite želje našim kosmatincem, tako da postanete njihov Božiček – izberite si svojega kosmatinca in ga obdarujte.”

Želje posameznega psa najdete pod njihovimi slikami. Izberite in kupite nekaj iz njihovega seznama ter darilce prinesite v zavetišče (zaboj pred zavetišče že čaka) ali ga pošljite na naš naslov: Zavetišče za živali Maribor, Avtomobilska ulica 25, 2000 Maribor. Za dodatna vprašanja nam lahko pišete tudi na zavetisce.mb@snaga-mb.si

Oddaj komentar