Javni razpis za direktorja Centra za pomoč na domu Maribor

Mestna občina Maribor objavlja razpis za imenovanje direktorja javnega socialno varstvenega zavoda Center za pomoč na domu Maribor.

Za direktorja zavoda je lahko imenovan kandidat, ki izpolnjuje več pogojev. Ti so, da ima univerzitetno ali visoko strokovno izobrazbo s področij socialnega dela, sociologije, psihologije, pedagogike ali upravno – pravne smeri. Mora imeti opravljen strokovni izpit za delo na področju socialnega varstva in najmanj pet let delovnih izkušenj.

Prijavo z dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev, z življenjepisom in opisom dosedanje poklicne kariere ter program razvoja in dela zavoda za mandatno obdobje naj kandidati pošljejo v 15 dneh od objave razpisa na naslov: Mestni svet Mestne občine Maribor, Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor, s pripisom »Razpis za direktorja CPDM«.

Za pisno obliko prijave se šteje tudi elektronska oblika, poslana na elektronski naslov: gp.mom@maribor.si , pri čemer veljavnost prijave ni pogojena z elektronskim podpisom. Kandidati lahko prijavo oddajo tudi osebno v sprejemni pisarni (soba 14) Mestna občina Maribor, Ulica heroja Staneta 1, 2000 Maribor v času uradnih ur.

Do vseh informacij razpisa lahko dostopate na tej povezavi.

Oddaj komentar