Zaradi Ofema več zapor cest v Mariboru

V okviru prihajajočega Olimpijskega festivala evropske mladine Maribor (OFEM) 2023 obveščamo o predvidenih zaporah cest in ulic v Mestni občini Maribor.

Zapore bodo na območju Gosposvetske ceste, kjer bo Športna vas (AVL 1), stadiona Ljudski vrt, predelu Tabora, v okolici Skate parka in Maribora oziroma natančno zastavljene trase za kolesarsko dirko. Zaprto bo tudi parkirišče pod spodnjo postajo Pohorske vzpenjače in parkirišča na zaprtih ulicah.

Vzpostavitev začasne zapore cest bo zagotovo najbolj logistično zahtevno za traso, kjer bo potekala kolesarska dirka. V sredo, 26. julija 2023 bo organiziran trening cestnega kolesarstva v spremstvu slovenske policije med 10. in 12. uro na odsekih cest R2 436 odsek 0440 Dolnja Počehova in R2 436 odsek 1328 Počehova-Zg. Kungota. Trasa bo enaka tudi naslednji dan, v četrtek, 27. julija 2023, ko bo zaradi cestne kolesarske dirke prihajalo do zapor med 8.30 in 15.30 uro.

Vsem občanom in občankam se opravičujemo za morebitne nevšečnosti ter se zahvaljujemo za razumevanje in sodelovanje v času trajanja OFEM Maribor 2023. Udeležence v prometu in stanovalce v bližini predvidenih zapor cest in ulic pa prijazno prosimo za strpnost in razumevanje ter upoštevanje navodil policije in rediteljev, so sporočili organizatorji.

Vse zapore NAJDETE TUKAJ.

Oddaj komentar