FOTO: Zanemarjena okolica ceste v Mariboru, prometni znaki se praktično ne vidijo več

Na nas se je obrnil bralec, ki je opozarja ne neurejeno okolico občinske ceste na Studencih.

V naše uredništvo je bralce poslal fotografije neurejene občinske ceste (povezovalna cesta med Sokolsko in Obrežno ulico na Studencih), in dodal: “Ime ceste si zasluži vse prej kot “občinska”, ali pač, saj je zanemarjena.”

Poudari, da je na fotografijah jasno vidno, kako se tu razrašča grmovje. Prav tako je na eni izmed parcel dovoz zelo zožan ravno zaradi grmovja, ki “sili” iz občinske parcele številka.

Vprašljiva varnost v cestnem prometu

Kar pa ga najbolj skrbi pa ej to, da je zaradi neurejene okolice vprašljiva varnost v cestnem prometu: “Prav tako zaraščeni so prometni znaki in ogledala, ki naj bi omogočala lažje vključevanje iz dovoza na cesto.”

Bralec še doda, da je še slabše je na parcelah v bližini, ki so po njegovih informacijah v lasti Mestne občine Maribor, in kjer trava letos naj še ne bi bila pokošena: “Tam imajo kače in polži pravo “veselico”. Na tej parceli si bližnji sosed – znano podjetje dovoli prav vse (odlaganje izruvanih dreves in zemlje).”

Sprašuje se kje je tu lastnik MO Maribor in kje je Nigrad, ki skrbi za “urejenost” javnih površin: “Kot občana MOM me je sram, da živim v tako zanemarjeni in zapostavljeni četrti.”

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pišite nam na info.bktv@gmail.com.

Oddaj komentar