FOTO in VIDEO: Skupina Joker Out popolnoma razvnela publiko na Glavnem odru Festivala Lent

Luka Š.

Nepopisna gneča, ogromno kričanja, petja, klicev, skandiranja, navdušenja in celo rož je bila sinoči deležna skupina Joker out na Glavnem odru Festivala Lent.

Še preden so se fantje spravili na oder, so njihove obooževalke – in seveda tudi oboževalci – zavzeli Trg Leona Štuklja, glavno prizorišče letošnjega Festivala Lent. In ko so tekle zadnje minute pred njihovim nastopom, je pod odrom že vrelo. Do zadnjega kotička so, predvsem mladi, zavzeli trg, kar nekaj pa je bilo tudi starejših, staršev, ki so pripeljali na koncert otroke.

Skupina Joker out je na Glavnem odru Festivala Lent od prvega do zadnjega trenutka nastopa dajala in sprejemala energijo. Foto: Luka Š.
Izjemen nastop peterice iz skupine Joker out je požel popolno naklonjenost publike. Foto: Luka Š.

In ko so fantje iz skupine Joker out stopili na oder in zaigrali, zapeli Katrino, je množica od prve sekunde glasno pela z njimi. Tako glasno, da jih je tudi preglasila. Leta 2008 so prvič nastopili na Festivalu Lent, je povedal Bojan Cvjetićanin in se pred tem začudil rožam, ki jih je ena ob oboževalk vrgla na oder. Saj potem so na oder med koncertom prileteli še drugi predmeti: rože, očala, čevelj in še kaj.

Bojan Cvjetićanin je bil navdušen na množico pod odrom. Foto: Luka Š.

In poudaril, da je leto 2023 tako leto skupine kot leto publike. Ta je z jokerji sodelovala resnično od prve do zadnje sekunde špila na Glavnem odru. Vpili so, kričali, peli, dihali v eno – energija je valovala in bila kot neskončna plima, naraščala in naraščala.

Joker out so dejansko zdaj ena najbolj vročih mladih rokerskih zasedbe v Sloveniji, ki žanje uspehe tudi na tujih odrih. Evrovizijski nastop ni pustil nikogar hladnega, jokerji so bili nedavno tudi v Srbiji, kjer so v Beogradu zablesteli kot glavna slovenska atrakcija, povabljeni so tudi drugam.

Publika jih je vzljubila v trenutku. Foto: Luka Š.

Ne nazadnje pa se ne sme pozabiti, da bodo konec letošnjega leta, 27. 12. 2023, fantje meli velik koncert v Dvorani Tabor. In glede na izjemno popularnost skupine, je že zdaj treba razmišljati o pravočasnem nakupu vstopnic. Fantje so ne nazadnje zdaj res “vroča roba”, med top bendi v Sloveniji.

Oddaj komentar