FOTO: Skupina ljudi napadla prijatelje, brutalno pretepenega prepeljali v UKC Maribor

V naše uredništvo smo prejeli obvestilo o dogajanju čez vikend v Mariboru. Iz sobote na nedeljo, nekaj po tretji uri, je moški zapustil lokal Niagara, kot zapiše, so imeli avtomobil parkiral pod mostom pri stranskem vhodu hotela City: “Tik preden smo se odpeljali domov, nas je skupina ljudi, starih od 20 do 25 let, ki je stala zraven našega avtomobila, fizično napadla in začela razbijati naš avtomobil.”

Opisuje, da so ga zvlekli iz avtomobila, kjer naj bi ga brutalno pretepli. “Za tem mi je rešilec nudil prvo pomoč in me nato odpeljal v UKC Maribor. Iščem razlog, zakaj se nam je to moralo zgoditi in ga ne najdem. Noben od nas ni provociral ali iskal spor, samo domov smo želeli oditi.”

Doživel je pretres možganov, ima presekano arkado, podplutbe celotnega obraza in levega očesa. Njegov vid je, kot zapiše, k sreči nepoškodovan. Njegova prijatelja sta v dogajanju pridobila lažje poškodbe. “Policija je prišla na kraj nezgode relativno hitro po obračunu, vsi udeleženci so popisani in nekaj je delno posneto. Verjamem v pravico in da se bo vse odvilo, kot mora.”

Obrnili smo se na PU Maribor in jih prosili za več informacij. Odgovore objavimo, ko jih prejmemo.

Oddaj komentar