Neznanca oropala 17 – letnika

Slika je simbolična

Mariborski policisti so sporočili, da sta neznana storilca v sredo 15.3.2017, okoli 13.50, na avtobusnem postajališču na Dogoški cesti 1 v Mariboru oropala 17 – letnika. Odtujila sta mu denarnico in odšla neznano kam.

Neznanca sta pristopila do 17 – letnika. En od njiju mu je vzel denarnico z vsebino in mu ob tem zagrozil, da ga bo “razbil”. Neznanec je denarnico, v kateri sta bila zgolj osebna izkaznica in davčna številka, odnesel neznano kam. Materialna škoda znaša okoli 50 evrov.

Policisti so poslali opis storilcev:

– moški, star okoli 20 let, visok približno 170 cm, nižje in čokate postave, ima približno 90 kg, črnih las, ima z gelom urejeno pričesko na prečko, postrižen pred nekaj dnevi, brez brk ali brade, sveže obrit. Oblečen je bil v elegantnejšo modro jakno, segajočo do pasu. Pod jakno je imel oblečeno belo majico, hlače pa so bile spodnji del trenerke, črne barve.

– moški, star okoli 19 let, visok približno 175 cm, nižje in čokate postave, ima približno 90 kg, črnih las, z gelom počesanih nazaj, postrižen pred nekaj dnevi, brez brk ali brade, sveže obrit. Oblečen je bil v jeans hlače in modro jakno, pod katero je imel oblečen bel pulover.

Oškodovanec je prepričan, da gre po izgledu in temni polti zagotovo za roma, ki sta se med seboj tudi pogovarjala v romskem jeziku.

Oddaj komentar