FOTO: Nov les na Mariborskem otoku že povzročil poškodbe

VIR: Facebook

Poročali smo o tem, da so letos Mariborski otok z delno obnovo oblekli v svežo preobleko. Kot kaže, pa ta preobleka vendarle ni najbolj optimalna za kopalce. Les, ki je okoli bazenov, je po naših informacijah na več mestih “popokan”.

Na družbenih omrežjih kroži objava o poškodbi na Mariborskem otoku. Video, ki smo ga pridobili v uredništvu, kaže, da je les na delu počen, bralec nam je zagotovil, da je ob obisku opazil, da je takšnih mest več. In samo vprašanje je, koliko ljudi se bo resneje poškodovalo ali “zaškalilo”.

Videz je lep, to pa je tudi vse

Dodal je še, je les res da videti lepo, a to je pa tudi vse. Pravi, da ni najbolj prijetno, ko ti kovanci padejo na tla, pa se hitro porazgubijo v špranjah tal.

V komentarjih objave so se oglasili komentarji, ki so zapisali, da je bilo skoraj logično, da bo prihajalo do poškodb in “zaškalitev” na lesu. To, kar je vidno na sliki, pa so komentirali, da se “takšna deska niti pomotoma ne bi smela znajti na kopališču”.

VIR: Facebook

Kot navajajo, bi se moralo kose lesa z grčami že v postopku obdelave odstraniti iz “kosov za polaganje”, a očitno je prišlo pri izvajalcu del na Mariborskem otoku do napak. Vprašanja smo poslali tudi na Javni holding Maribor, pod katerega spada podjetje Šport Maribor, ki upravlja z Mariborskim otokom.

Na Javnem holdingu Maribor, so nam po telefonu pojasnili, da bosta v petek pregledala Mariborski otok izvajalec del in investitor, ter da bodo obširne odgovore lahko podali takrat.

Hkrati pa se bralci sprašujejo, če je most na Mariborski otok bil obnovljen, ker je videti skorajda slabše kot pred tako imenovano obnovo, ki pa tako ali tako vemo, da je imela mnogo zapletov.

Oddaj komentar