FOTO – intervencija v Mariboru: Zagorelo naj bi v stavbi mariborske davčne uprave

Foto: bralka T. P.

Danes dopoldne okoli 11.00 naj bi zagorelo v stavbi, kjer se med drugim nahajata Finančni urad Maribor ter banka Sparkasse. Objavljamo fotografije, ki nam jih je posredovala bralka T. P. Kot je dejala, se v tem trenutku ob stavbi nahaja več gasilskih vozil. “Videti je, da so stavbo evakuirali“, je situacijo opisala T. P.

Kot je razvidno s fotografij, na kraju posreduje poklicna enota gasilcev Gasilske brigade Maribor. Neuradno naj bi šlo za požar v višjih predelih nestanovanjske stavbe.

Dopolnjeno danes ob 13:00

Kot smo uspeli izvedeti je zagorelo v prvem nadstropju stavbe mariborske davčne uprave. Posredovali so gasilci PGD Maribor mesto in GB Maribor, ki so požar pogasili z gasilnimi aparati. Na spletnem portalu Uprave za zaščito in reševanje (SPIN) pa je objavljeno pojasnilo, da je ob “10.42 je zagorel grelnik vode v sanitarijah poslovne stavbe na Titovi cesti v Mariboru. Gasilci GB Maribor in PGD Maribor mesto so evakuirali 350 zaposlenih, pogasili požar na grelniku in zaprli dovod vode, pregledali prostor s termo kamero in prezračili zadimljene prostore“. V požaru sta bila poškodovana grelnik vode in oplesk v sanitarijah.

1 KOMENTAR

  1. Nekdo si prizgal sveco in ze alarm in gasilci in seveda miljonska zavarovalniska goljufija … tako si nekateri polnijo zepe.

Oddaj komentar