Dan odprtih vrat članov Zbornice za poslovanje z nepremičninami

Slika je simbolična.

Po vzoru pro bono dneva slovenskih odvetnikov bodo člani Zbornice za poslovanje z nepremičninami v ponedeljek, 5. oktobra 2020, izvedli akcijo, ki so jo poimenovali “Dan odprtih vrat članov Zbornice za poslovanje z nepremičninami”.

Leta 1985 je Generalna skupščina na priporočilo Komisije za človekove pravice določila prvi ponedeljek v oktobru za svetovni dan bivalnega okolja. S tem dnem se želi poudariti pomembnost človeških naselij in pravico vseh ljudi do zavetišča ter opomniti svet na kolektivno odgovornost za prihodnost človekovega habitata. “Tako smo se odločili, da bomo letos, po vzoru pro bono dneva slovenskih odvetnikov, izvedli akcijo, ki smo jo poimenovali »Dan odprtih vrat članov ZPN«. V ponedeljek 5. 10. 2020, med 9.00 in 18.00 uro, bodo člani ZPN, v svojih poslovnih prostorih in/ali po telefonu, nudili brezplačno pomoč in svetovanje s področja prometa z nepremičninami, upravljanja nepremičnin ter ocenjevanja in vrednotenja nepremičnin,” so sporočili z Gospodarske zbornice Slovenije.

Zainteresirani se lahko na dan odprtih vrat prijavijo preko spletne strani, kjer je več informacij in navodila, kako izpolniti prijavni obrazec.

Oddaj komentar