Branilec Mure prihodnjo sezono v Mariboru

Špiro Peričić. Vir: NŠ Mura

Vodstvo slovenskega nogometnega prvoligaša Maribora je potrdilo prihod 25-letnega hrvaškega branilca Špira Peričića, dozdajšnjega igralca Mure, ki bo v Ljudskem vrtu igral od prihodnje sezone pa do leta 2022.

“Ni imel pogodbe za naslednjo sezono, kar je bilo nekoliko presenetljivo, zato smo izkoristili priložnost, da ga pripeljemo v naš klub. Peričić je podpisal triletno pogodbo, verjamemo v fanta. Smo v boju za dve lovoriki, najbolj pa nas zanima tretja, ki je najbolj pomembna,” je ob sklenitvi dogovora za klubsko spletno stran povedal športni direktor Zlatko Zahović.

Peričić je to sezono za Muro odigral 22 tekem. “Dobil sem ponudbo, nisem še imel sklenjenega dogovora za naprej in smo se hitro dogovorili. Maribor bo velik izziv zame, pripravljen sem na novo vlogo. Zahvaljujem se za zaupanje Mariboru, prav tako pa tudi Muri, saj je za menoj uspešno leto v Murski Soboti, z rednim igranjem in zelo dobrimi rezultati moštva. Spoznal sem ligo in te izkušnje mi bodo olajšale prilagajanje na novo okolje,” pripoveduje Peričić.
Vir: Lokalec.si

Oddaj komentar