Brainobrainovci na tekmovanje v Zagreb

Brainobrainovci, otroci, ki so se v Sloveniji pridružili učni metodi Brainobrain, to soboto, 25.3.2017, odhajajo na veliko mednarodno Brainobrain tekmovanje v Zagreb. Na International Brainobrainfestu Zagreb 2017, bo tekmovalo 470 otrok, 130 iz Slovenije. Z zadnjega tekmovanja v Dubaju, so prinesli vsa odličja, ki se jih je dalo osvojiti.

Brainobrain je eden najbolj uspešnih programov, ki že 13 let uspešno spreminja življenja otrok po vsem svetu. Ima 600 uspešnih licenciranih centrov po vsem svetu, okoli 100.000 vključenih otrok. Cilj je, da otrok povsem prebudi svojo genialnost in doseže višje življenjske cilje, z uporabo vseh svojih mentalnih sposobnosti.

Brainobrain v Sloveniji

Gre za metodo učenja, ki je tudi v Sloveniji prisotna že od leta 2014. Vse več se o njej govori med starši, pa tudi v medijih. Program ima dva pomembna, poglavitna cilja: celosten razvoj otroških možganov in razvoj otrokove osebnosti. Brainobrain torej razvija intelekt in osebnost pri otrocih starih od 4 do 14 let, izboljšuje koncentracijo in lajša učenje. Otroku pomaga razviti fokus, koncentracijo, samozavest, hitrost in točnost, fotografski spomin, kreativnost ter izvrstne matematične sposobnosti.

Mednarodno tekmovanje Brainobrain
Mednarodno tekmovanje Brainobrain

Danes je v Sloveniji v trening vključenih že 300 otrok, v vseh večjih mestih. Število Brainobrainovcev in centrov, kjer otroke vzgajajo v odgovorne, čustvene odrasle, pa raste iz meseca v mesec.

Tekmovanje v Zagrebu

25. marca se bodo tudi slovenski Brainobrainovci z mentoricami udeležili mednarodnega Brainobrain tekmovanja v Zagrebu. Slovenijo bo zastopalo 130 otrok različnih starosti. Pomerili se bodo v hitrostnem računanju. Gre za test, ki se piše tri minute, otroci na nižjih stopnjah računajo na abak, otroci na višjih stopnjah pa s pomočjo mentalne aritmetike.
Na tekmovanju se bo pomerilo 470 otrok iz Hrvaške, BiH, Srbije, Slovenija, Avstrije, Irske, Maroka, Kosova in UEA.

Oddaj komentar