Za otroke gre!

Čas obdarovanj in vsi nekako stremimo k temu, da bi bili naši prazniki čim lepši. Vedno znova pa nas prehiti vsakodnevna ihta. Priznam, tudi sama sem v gužvi, da se še s prijateljico Natalijo ne uspeva uloviti na telefon. Da o kakšni kavici sploh ne razmišljam. Ob svojem delu v podjetju, vseh aktivnostih, ki jih imam z modno agencijo Glamm models, ki od septembra deluje tudi v Mariboru, pomagam še možu. Včasih se pošalim, da imam kar tri “šihte” po domače povedano.

No, in ob vsem tem, si še vedno znova najdem dodatno delo, ki ne bi bilo potrebno. Je pa za dušo. Tako kot tale zgodba, ki vam jo bom zaupala.

Prejšnji vikend, je moj prijatelj Robert Roškar (Radijski moderator na radiu 1) objavil fotografijo jelke. Spodaj je pripisal, da jo želi podariti nekomu, ki je nima, oz. si je ne more privoščiti. Takoj sem pomislila na otroke Mladinskega doma Maribor, s katerim sem v preteklosti veliko sodelovala. Pisala sem jim in strinjali smose, da bi jelka lepo popestrila njihov dom. Po nekaj usklajevanjih smo od ravnatelja Mladinskega doma Ivana Dobaja dobili informacijo, da bi Robertova jelka krasila dom v Velenju.

Žal pa je bilo zanimanje za Robertovo jelko precej večje, kot pričakovano. Zato se je Robert odločil, da bo pozval svoje prijatelje k darovanju jelk, ki jih več ne potrebujejo. Tudi sama sem delila objavo in prosila svoje prijatelje na Facebook profilu. In res. Nekaj smo jih dobili, zbiranje pa še vedno poteka.

Kiana
Kiana

Naslednji vikend se bo Robert odpravil po Sloveniji in razvozil preostale jelke. Na koncu se bo ustavil tudi v Mariboru. Jaz imam namreč zanj jelko, ki jo bomo podarili Materinskemu domu. Tukaj pa imamo še prošnjo za vas dragi bralci. Če imate tudi vi kakšno jelko kje v kleti in je več ne potrebujete, prosim pomagajte nam pri zbiranju.

Če si tvoja družina jelke ne more privoščiti ali poznate koga, ki je v taki situaciji, pošlji sporočilo na margan.mihaela@gmail.com ali zasebno sporočilo na Facebook profil Robert Roškar. Oglasite se lahko tudi, če lahko jelko oziroma okraske za njo tudi odstopite.

V upanju, da skupaj polepšamo praznike, vas lepo pozdravljam!
Pa do naslednjič!

Vaša Miša

Oddaj komentar