VIDEO in FOTO: V Dvorani Tabor nova fitnes oprema

Danes je bila v Dvorani Tabor Maribor otvoritev prve letošnje investicije na področju športa, ko Maribor nosi naziv Evropsko mesto športa 2018. Našim športnikom je na voljo nova fitnes oprema.

Ob otvoritvi so naprave med prvimi preizkusili odbojkarji ŽŠD OK Maribor, ki že vrsto let uporabljajo prav te prostore za vsakodnevno vadbo.

Nova oprema v fitnesu bo našim športnikom v pomoč pri doseganju vrhunskih rezultatov tudi v prihodnje. Številni odlični športniki, olimpijci, udeleženci vseh največjih svetovnih tekmovanj, prihajajo iz Maribora in svojo športno pot so pričeli na objektih, ki se jih je MO Maribor odločila, vse po vrsti posodobiti, preurediti in s spremljajočo novo opremo in napravami narediti vrhunske, skratka najboljše za najboljše.

Nova fitnes oprema v dvorani Tabor katerega skupna cena (vseh naprav in opreme) znaša 73.087,76 EUR Z DDV je sofinancirana s strani Fundacija za šport v višini 30%. Otvoritve prve letošnje investicije na področju športa, ko Maribor nosi naziv Evropsko mesto športa 2018, se je udeležil tudi župan MO Maribor Andrej Fištravec: “Veseli me, da nam je uspelo skupaj s Fundacijo za šport priti do te manjše izboljšave, sem v pričakovanju boljših časov za športno infrastrukturo v mestu Maribor. Smo pa to dvorano in sosednjo Ledno dvorano uvrstili na seznam projektov energetskih sanacij.” 

Oddaj komentar