Urška Klakočar Zupančič se ločuje

Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je za revijo Lady razkrila, da se z možem ločujeta. “Z možem že dolgo ne živiva več pod isto streho. Še preden sem se odločila za politiko, se je odselil iz našega skupnega doma,” je dejala za omenjeno revijo.

Da je Urška Klakočar Zupančič poročena, je sama povedala že večkrat. Kljub temu pa se je v javnosti vedno pojavljala sama. Zdaj je za revijo Lady razkrila, da se z možem, s katerim imata desetletna dvojčka Filipa in Davida, ločujeta.

Ločitveni postopek naj bi bil končan še letos

“Nekaj časa je bilo med nama malce napeto, a sva v imenu dobrih starih časov, ki so bili neponovljivo lepi in katerih plod sta tudi dva čudovita otroka, znala vsak malo popustiti in je šlo. Zdaj lahko trdim, da imava prijateljski odnos in da dvojčka zaradi najinega razhoda nista preveč trpela. Sploh ker njun oče, ki se mimogrede, nikoli ni želel pojavljati v javnosti, in sem to njegovo željo vedno spoštovala, živi povsem blizu nas in se tako lahko vidijo kadarkoli,” je še odkrito povedala za revijo Lady.

Dodala je, da bo ločitveni postopek najverjetneje končan že letos.

Oddaj komentar