Prestopni rok: Iz NK Maribor odhaja Blaž Vrhovec, seli se na Ciper

Blaž Vrhovec  se iz Ljudskega vrta seli na Ciper, naslednja postaja je Anorthosis Famagusta, so sporočili iz NK Maribor. Sklenjen je namreč dogovor o prestopu.

“Po petih letih in pol je napočil čas, da se poslovim. Zvrstili so se številni nepozabni trenutki, na koncu pa se spomniš le tistih dobrih, slabi se pozabijo. V tem primeru gre za posebno zgodbo, vez, ki je ni mogoče pretrgati. Klub in mesto sta mi dala vse, kar sem si kadarkoli želel. Glede kariere in zasebnega življenja,” je povedal Vrhovec in dodal: “Tukaj sem doživel najlepše nogometne trenutke, od Lige prvakov do naslova prvaka. Tukaj sem si ustvaril družino, dom. Oba otroka sta rojena v Mariboru, mesto mi je dalo veliko prijateljev. Ni se bilo lahko odločiti za odhod, a sem začutil, da je prišel čas v karieri, ko sem želel preizkusiti nekaj, kar me je mučilo, saj sem si vedno želel, da bi igral tudi v tujini.”

Vesel je, da je s klubom dosegel dogovor in da so se razšli v prijateljskih odnosih: “Vedno se bom rad vračal v Maribor, to ni zbogom, ampak na svidenje. Upam, da se vidimo že maja. Da bom lahko na stadionu zaploskal fantom, ko bodo dvignili trofejo, kar si Maribor tudi zasluži.”

Oddaj komentar