Pred rokometaši mariborskega Branika danes tekma s Celjani

Kapetan RK Maribor Branik Tadej Sok. FOTO: Anamarija Valentina Dajnko

Rokometaši mariborskega Branika bodo do konca sezone 2020/2021 odigrali še tri tekme. Naslednji izziv v zgoščenem ritmu lige NLB je RK Celje Pivovarna Laško, ki v dvorano Tabor prihaja danes ob 19. uri.

Celjani še upajo na naslov državnega prvaka

Celjani so v spomladanskem delu popustili, a še vedno upajo na naslov državnega prvaka. V 25. krogu jih čaka gostovanje v dvorani Tabor, kjer bodo Mariborčani v sproščenem finišu sezone naredili vse za veliki skalp.

Po okužbah s koronavirusom Mariborčani opravili dva skupna treninga

Varovanci Siniše Markote so sicer med tednom izgubili proti prvim favoritom za naslov v ligi NLB, RK Gorenje Velenje, na rezultat pa so močno vplivale vse težave z okužbami s koronavirusom pred slabima dvema tednoma. Fantje so pred tekmo lahko opravili vsaj dva skupna treninga, navkljub vsemu pa verjamemo, da je pred nami izredno zanimiv štajerski derbi.

Priložnost, da presenetijo Celjane

“Pred nami je nova izjemno zahtevna preizkušnja, tudi tokrat proti tekmecu, ki se še vedno bori za naslov prvaka in si ne sme privoščiti spodrsljaja. Na drugi strani lahko gremo mi v tekmo popolnoma sproščeni in ravno tu je naša priložnost, da presenetimo Celjane. Če bomo v soboto pravi, verjamem, da imamo vse možnosti za lep rezultat,” je pred tekmo razmišljal kapetan Maribora Tadej Sok.

Oddaj komentar