POZOR! Na štajerski in podravski avtocesti daljši zastoji

Vir: pixabay.com

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste se promet občasno gosti na štajerski avtocesti med Šentjakobom in Domžalami proti Celju. Na podravski avtocesti pred mejnim prehodom Gruškovje je nastal zastoj ocenjen na dva kilometra.

Na primorski avtocesti je zaradi kosov pnevmatike oviran promet med Postojno in Razdrtim proti Kopru.

Zaradi obrezovanja dreves bo danes soboto in v nedeljo za ves promet zaprta Gameljska cesta pri križišču z Dunajsko cesto. Avtobusi mestnega potniškega prometa na liniji 21 bodo jutri vozili po Dunajski cesti do obračališča Ježica.

Danes je do 23. ure zaprt vozni pas na štajerski avtocesti med priključkoma Ljubljana Šentjakob in Domžale proti Mariboru. Promet poteka po enem pasu.

Zaradi odstranjevanja cestninske postaje Tepanje je spremenjena prometna ureditev z menjavo prometnih pasov.

Na dolenjski avtocesti med Bičem in Trebnjem je promet v obe smeri urejen z menjavanjem prometnih pasov. Možni so zastoji.

Zaradi odstranjevanja cestninske postaje je na štajerski avtocesti zaprt uvoz Lukovica proti Ljubljani.

Na primorski avtocesti je zaprt izvoz Kozina proti Ljubljana. Obvoz je preko priključka Kastelec.

Do 7. julija bo zaprta cesta Mengeš-Moste pri Topolah. Obvoz je preko Duplice.

Od 6. do 31. julija bo na cesti Šenčur-Kranj v krožišču Primskovo zaprt krak iz smeri Šenčurja proti Britofu.

Predvidoma do konca septembra bo v Ljubljani zaradi celovite prenove za ves promet zaprta Parmova ulica na odseku med Drenikovo ulico in ulico Bežigrad.

Predvidoma do 10. oktobra bo v Ljubljani zaradi rekonstrukcije ceste v sklopu gradnje soseske Vile Bokalce za ves promet zaprt del Ceste na Bokalce.

Na mejnih prehodih Jelšane, Starod, Metlika in Gruškovje osebna vozila na vstop v državo čakajo približno pol ure, prav tako tudi na mejnem prehodu Dragonja, kjer osebna vozila do pol ure čakajo tudi na izstop iz države.
Vir: Lokalec.si

Oddaj komentar