Kaj prinaša letni horoskop 2017?

Preverite, kako naklonjeno vam bo leto 2017.

Foto: sites.google.com
Foto: sites.google.com

VODNAR (21. 01. – 18. 02.)

Za vodnarje se bo leto 2017 na področju službe začelu zelo uspešno. Kazale se vam bodo nove priložnosti in zastavljali si boste velike cilje. Tudi družinsko življenje bo zelo dobro. Celo tako dobro, da se boste spraševali če je vse res. Verjetno je to leto tudi priložnost za vse, da dokončate svoje študijske obveznosti.

RIBI (19. 02. – 20. 03.)

Za vse rojene v znamenju ribi bo naslednje leto v znamenju rasti in napredovanja. Če tudi ste v tem letu imeli krizo bo za vas nastopilo novo boljše obdobje. Bili boste bolj zadovoljni in srečni. Napredek bo viden na vseh področjih, le na kilograme malce popazite.

OVEN (21. 03. – 20. 04.)

Rojenim v znamenju ovna se napoveduje obdobje uspehov. Uživajte v njih ne glede na to, da vam bodo določeni ljudje zaradi tega postavljali polena pod noge. Tudi družinsko življenje bo prijetno. Bodite pa pozorni na svoje zdravje.

BIK (21. 04. – 20. 05.)

Biki boste morali v letu 2017 precej garati, da boste dosegli vaše zastavljene cilje v karieri. Na poti vas bo spremljajo kar nekaj ovir, ki bodo oteževale napredeg. Ne glede na to, bodite vztrajni in stopite na to pot kar se da pogumno.

DVOJČKA (21. 05. – 20. 06.)

Potovanja in spremembe v službi bodo zaznamovale to leto. Ne glede na število sprememb, predlagamo, da se jim prilagodite, saj bodo pustile pozitivne posledice. Tudi družinsko življenje bo bolj srečno kot v prejšnjih letih. Vas zanima kaj vam kaže na področju ljubezni, študija in drugih področji?

RAK (21. 06. – 22. 07.)

Rake čaka leto osebnostne rasti in blaginje. Na področju službe vas čaka kar nekaj sprememb. Možno je, da boste delali v tujini ali na drugi lokaciji. Vaše zdravje bo v splošnem v redu, težave pa se lahko pojavijo v sklepih.

LEV (23. 07. – 22. 08.)

V novem letu vas čaka dobra finančna stabilnost, ki bo pozitivno vplivala na vaše počutje. Na splošno bo leto 2017 za vas izjemno. Tudi v primeru, da ste v tem letu imeli zdravstvene težave se vam kaže izboljšanje ali celo odprava težav.

DEVICA (23. 08. – 22. 09.)

Horoskop za device pravi, da bo vaša kariera vztrajno napredovala. Dosežki bodo prišli prej kot bi pričakovali. V družinskem krogu se bo ustvarila tesna vez, ki bo poustvarila čudovito vzdušje v celi družini.

TEHNICA (23. 09. – 23. 10.)

V prihodnjem letu vas čaka kar nekaj spektakularnih sprememb – na osebnem kot tudi na kariernem področju. Za te rezultate boste sicer trdno garali, a vam bo to garanje poplačano. Kar se tiče zdravja bo vaše splošno počutje dobro.

ŠKORPIJON (24. 10. –  22. 11.)

V letu 2017 boste polni optimizma. Ciljno boste osredotočeni na to kar si že dlje časa želite doseči. Pri tem boste tudi uspešni. Nekaj težav bo na področju družinskega življenja.

STRELEC (23. 11. – 21. 12.)

Strelci lahko pričakujete leto nenavadnih sprememb, ki bodo podprte z osebnostjo rastjo. Polomija prejšnjih let se bo prekinila in končno boste naredili korak naprej. Dobro ste boste razumeli s prijatelji in sorodniki. Tudi na področju zdravja strelcem ne kaže slabo.

KOZOROG (22. 12. – 20. 01.)

Tudi vam kozorogom horoskop prinaša pozitivnih in uspešnih novih 12 mesecev. V službi lahko pričakujete napredovanje in povišanje plače. Malce slabše bo na področju družinskega življenja in študija. A ne skrbite, ni vse tako črnogledo.

 

 

Oddaj komentar