FOTO: Europark upihnil 19 svečk

Tanja Žagar je v Europarku Maribor pričarala poletno vročico; FOTO: Bojan Mihalič

Kot se za pravo rojstnodnevno »čago« spodobi, mora ta trajati več dni. Zato so v Europarku svoj 19. rojstni dan pretekli konec tedna že slavil skupaj z zvestimi obiskovalci, Tanjo Žagar in Ribičem Pepetom, v soboto, 7. septembra, pa bodo piko na i za slovo od najstniških dni dodali še z velikim koncertom v središču Maribora.

Ribič Pepe je v Europark priplul po Dravi

Ribič Pepe je v petek po Dravi priplul vse do Europarka. Tam je spoznal nove prijatelje, z njimi poklepetal in se pozabaval. Najmlajši so bili navdušeni, da so televizijskega junaka lahko spoznali v živo.

Vse najboljše je Europarku pela Tanja Žagar

Čeprav je bila rojstnodnevna torta skoraj tako velika, da bi se vanjo lahko skrila energična pevka Tanja, tega ni naredila. Torto so namreč raje razrezali in jo postregli svojim obiskovalcem, Tanja Žagar pa je pričarala poletno vročico že na sobotno dopoldne! Bilo je veselo, prikupna pevka pa nam je povedala: “Vedno je lepo peti pesem Vse najboljše, a ko z menoj zapoje tako velika množica ljudi, kot je v soboto pela v Europarku, sem vedno znova ganjena do solz.” Povezovalka dogajanja, simpatična Štajerka Polona Požgan, je dodala: “V Europarku se vedno potrudijo za svoje obiskovalce in danes ni bilo nič drugače. Samo z nestrpnostjo lahko pričakujemo še vse, kar pripravljajo za nas.”

Z Europarkom in Tanjo Žagar so praznovali številni obiskovalci mariborskega nakupovalnega središča; FOTO. Bojan Mihalič

19 let in 19-odstotni popusti

Obiskovalce Europarka je večina prodajaln in lokalov v soboto razvajala tudi z do 19-odstotnimi popusti. “Navdušeni smo nad tem, kako Maribor diha z nami, kako se Štajerci veselijo uspehov vseh in kako radi se že 19 let vračajo v Europark – na druženje, nakupovanje ali prireditve, kakršnim smo bili priča tudi pretekli vikend,” je o praznovanju zadnjega rojstnega dne v najstniških letih povedala center managerka Europarka Simona Mandl.

Veliki koncert na Trgu Leona Štuklja

A praznovanja Europarkovega rojstnega dne še ni konec! V soboto, 7. septembra, bo na Trgu Leona Štuklja s svojimi uspešnicami obiskovalcem poznopoletni večer polepšal šarmantni Jan Plestenjak. Da pa večera ne bo prehitro konec in bodo razgreta srca lahko tudi zaplesala, bodo poskrbeli še poskočni Modrijani.

Oddaj komentar