Brezplačno z avtobusom tudi na jutrišnjo tekmo v Ljudski vrt

Jutri, 2. avgusta od 17. ure dalje bodo vožnje z mestnimi avtobusi brezplačne za vse imetnike karte za nogometno tekmo NK Maribor in FC Chikhura, so sporočili iz Mestne občine Maribor.

Kot so sporočili iz MO Maribor boste jutri od 17. ure dalje, imetniki vstopnic za nogometno tekmo odšli v Ljudski vrt z brezplačnim avtobusnim prevozom.

Ob tem so še sporočili, da bo od 18.00 do 20.30 potekal poostren nadzor redarjev v neposredni okolici stadiona Ljudski vrt. “V času izvajanja poostrenega nadzora v neposredni bližini Ljudskega vrta je prioriteta na ugotavljanju spoštovanja določil prepovedi parkiranja vozil v neposredni okolici dogodka. Namen je preprečevanje in sankcioniranje najhujših oblik nepravilnega parkiranja vozil, torej parkiranja s katerim se neposredno ogrožajo najranljivejši udeleženci v cestnem prometu (pešci, kolesarji, invalidne osebe) in parkiranja s katerimi se povzroča trajna škoda na javnem premoženju (zelenice) ter drugih določil iz pristojnosti občinskega redarstva,” so zapisali v sporočilu za javnost.  

Napovedane popolne zapore nekaterih ulic in spremenjene avtobusne linije

Ob tem so napovedali popolno zaporo vozišča Gregorčičeve ulice na odseku od Strossmayerjeve ulice do Kajuhove ulice, Mladinske ulice na odseku od Strossmayerjeve ulice do Kajuhove ulice, Prežihove ulice na odseku od Gosposvetske ceste do Gregorčičeve ulice, Kajuhove ulice na odseku od Mladinske do Gregorčičeve ulice in Vilharjeve ulice na odseku od Kamniške ulice do Mladinske ulice. Avtobus na liniji št. 7 in 8 pa bo vozil po spremenjeni trasi, in sicer Strossmayerjeva – Gosposvetska – Vrbanska.

 

Oddaj komentar