Odbojkarji OK Merkur Maribor pred tekmo s Spartakom: Ne bo lahko, vendar razmišljamo o zmagi

OK Merkur Maribor Foto Bojan Javornik

Odbojkarji Merkur Maribora jutri, v sredo, 6. 10. 2021, v 2. krogu srednjeevropske lige MEVZA gostijo slovaško ekipo Spartak iz Myjave.

Mariborčani so bili v 1. krogu uspešni na gostovanju v Kamniku, Spartak je na domačem terenu klonil proti drugi slovaški ekipi VKP Bratislava. Srečanje se bo v mariborski dvorani Tabor pričelo ob 19.30, sodil bo sodniški par iz Madžarske Ujhazi in Horvath. Tekmo si boste lahko ogledali tudi v spletnem prenosu.

Sebastijan Škorc, trener OK Merkur Maribor, je povedal: “Po sobotni zmagi v Kamniku moramo ohraniti mirne glave in se osredotočiti na novo tekmo. V goste prihaja ekipa Spartak Myjava, ki je na prvi domači tekmi v slovaškem derbiju z Bratislavo morala priznati premoč gostom, vendar gre za kvalitetno ekipo, tako, da bomo morali stopiti na igrišče s pravim pristopom. Ne bo lahko, vendar razmišljamo le o zmagi in zabeležimo pred domačimi navijači vse tri točke.” Libero OK Merkur Maribor Alan Košenina pa je dodal: “Nasprotnika ne poznamo, vendar pričakujemo nove tri točke. Če bomo odigrali kakor znamo, ne rabimo skrbeti za dober rezultat. Veseli nas, da bodo ponovno lahko po dolgem času navijali tudi naši zvesti navijači.”

Oddaj komentar