Popljuvali fotografijo Ivanke Trump. Veste zakaj?

Medtem ko je Donald Trump podpisoval uredbo o prepovedi vstopa migrantov v ZDA, ki potujejo iz Iraka, Sirije, Irana, Sudana, Libije, Somalije in Jemna, je njegova hči Ivanka objavila fotografijo na Twitterju v glamurozni obleki vredni 5000 dolarjev. S tem je izzvala niz kritik in bes uporabnikov na Twitterju.

Fotografija na kateri sta se z možem Jaredom Kushnerjem oblekla za glamurozno večerjo je izzvala niz kritik na račun Ivankine obleke oblikovalke Caroline Herrera. Uporabniki Twitterja so se obregnili tudi ob njenega očeta. Eden izmed uporabnikov na Twitterju je komentiral, da zgleda kot “pečeni krompir”.

trump

Medtem ko je tisoče družin razdvojenih zaradi uredbe tvojega očeta se ti fotografiraš v aluminijasti foliji,” so zapisali.

twitter odziv

Številni ljudje na letališčih so jokali zaradi Trumpove odločitve po prepovedi vstopa v ZDA, Ivanko pa so ostro kritizirali na Twitterju. Nekateri so komentirali njen stil, drugi so par razglasili kot brezčuten, največ reakcij pa je kljub vsemu bilo na račun Trumpove sporne določbe.

obleka komentar

ivanka obleka

Tvoj oče je odgovoren za dve starejši osebi z zelenimi kartami, ki sta ilegalno zaprti že 10 ur. Zabavaj se,” so ji zapisali.

twitter ivanka trump

 

Oddaj komentar