Red Power prijazen tudi ženskam

Tina Žmavc, Foto: Luka Rebol

Zimski čas je dobro izkoristiti za nabiranje, pa tudi vzdrževanje kondicije za prihajajočo pomlad in s tem tudi toplejše dni. Zato je obisk fitnesa za vse športne navdušence več kot priporočljiv, za nekatere je to tudi na dnevni bazi. Za vadbo v fitnes centrih se zadnje čase odloča tudi vedno več žensk.

Velikokrat ženske v fitnes centrih niso najbolj zadovoljne s ponudbo. Zbrali smo nekaj komentarjev zadovoljnih uporabnic fitnesa Red Power na Tržaški cesti 65 v Mariboru, ki pravijo zakaj je Fitnes center Red Power prijazen do žensk.

Tina Žmavc pravi: Za nežnejši spol je Red Power res vrhunski fitnes center s prijazno razumevajočo ekipo in obiskovalci. Fitnes z veliko dvorano in vrhunskimi napravami ter čistočo tako na fitnesu kot v garderobah je dandanes redkost in vesela sem/smo, da ima Red Power vse to v paketu.

Tina Žmavc, Foto: Red Power
Tina Žmavc
Foto: Luka Rebol

Tina Emeršič: Red power je ženskam/puncam prijazen fitnes. Ponuja vse od vrhunskih naprav, prijaznega osebja in obiskovalcev, ki so vedno pripravljeni pomagati, ter skupinskih vadb, kjer je možno po napornem delovniku iztrošiti še zadnje atome energije. Zato je zame Red Power fitnes številka ena.

Tina Žmavc, Foto: Red Power
Tina Žmavc
Foto: Luka Rebol

Kaja Vilič: Red Power privlači nežnejši spol, ker nudi veliko naprav za kardio vadbo, veliko dvorano, kamor se lahko umaknemo, če želimo malo zasebnosti in je prosta za uporabo, ko v njej ne potekajo druge vadbe ter razumevajoče in prijazno osebje. Veliko nam pomeni tudi to, da so fitnes in garderobe vedno čiste.

Oddaj komentar