FOTO: V Europarku navdušili modni trendi in Isaac Palma

Matjaž Kumelj, maneken in pevec, se je prav tako sprehodil po Europarkovi modni brvi; Foto M. Pigac

Minuli konec tedna so Europark zavzeli sveži modni trendi, ki nad bodo navduševali v toplejših mesecih. Pripravili so veliko Europarkovo pomladno modno revijo, ko so se po brvi sprehodili številni znani manekeni in manekenke. Obiskovalce je skozi dogajanje popeljala Kaja Flisar, ljubitelje glasbe pa je zapeljal Isaac Palma.

Velika Europarkova pomladna modna revija je postregla z barvitimi kombinacijami. “V zraku je čutiti pomlad, ki bo letos predvsem rumeno in rdeče modno obarvana, poudarek pa bo na mornarskem vzorcu ter cvetlicah,” sporočajo iz Europarka.

Na modni brvi je blestela tudi Nadiya Bychkova; Foto B. Mihalič
Na modni brvi je blestela tudi Nadiya Bychkova; Foto B. Mihalič

Ker so kar nekaj let zapovrstjo vladali precej “neženstveni” trendi, kot sta npr. over-size, boyfriend, se v modo zdaj z velikimi koraki vračajo ženstveni kroji. Kreacije ter trendi na Europarkovi modni reviji so tako izražali eleganco in barvitost, kot je bilo značilno za zlata leta Hollywooda. Po modni brvi so se sprehodili številni znani manekeni in manekenke, med drugim tudi Matjaž Kumelj, Nadiya Bychkova, Daša Podržaj in Sabina Remar. »V Europarku smo vedno v koraku s časom in zagotovo to velja tudi za modno področje. Tako smo z veseljem pozdravili nove trende, s katerimi si bomo popestrili pomlad in poletje, odlično vzdušje pa je pričaral tudi nasmejani Isaac Palma,« je bila navdušena center managerka Europarka Simona Mandl.

Oddaj komentar