Za Gala dobrodelni tudi na nogometnem turnirju v ŠC Galić

Marinko Galić, lastnik Športnega centra Galić je tokrat priredil dobrodelni nogometni turnir za ekipe z igralci do osmega leta starosti. Tokrat so zbirali denar za petletnega Gala Štefliča.

Kot smo že poročali, ima petletni Gal iz Dupleka redko deformacijo rok, zaradi katere ne more niti normalno jesti in piti, Zavod za zdravstveno varstvo Slovenije pa mu je že dvakrat zavrnil vlogo za zdravljenje v tujini. Galovi starši imajo zdaj dovolj: tožijo zavod in upajo, da bodo s humanitarno akcijo društva Maus uspeli zbrati dovolj sredstev za operacijo v Ameriki. K tej akciji se je pridružil tudi Marinko Galić z današnjim nogometnim turnirjem.

Dobrodelnemu dogodku se je pridružili tudi člani Humanitarnega kluba Unija ter v ta namen izvedli humanitarno slikarsko avkcijo in donirali zbrana slikarska dela različnih umetnikov.

Dobrodelni noti so se pridružili tudi slovenski vrhunski športniki.

Sicer pa Društvo Maus zbira donacije za Gala na svojem transakcijskem računu. Prav tako so v ta namen odprli SMS-linije. Donirate lahko tudi na TRR društva: Društvo MAUS, Kacova ulica 1, Maribor, IBAN SI56 6100 0000 7087 846, Delavska hranilnica, d.d., Ljubljana. S pripisom za Gala.

 

 

 

 

 

Oddaj komentar